↩  TÂRGOVIȘTEA TURISTICĂ - pagina principala
Zilele Județului Dâmbovița – 1, 2 și 3 iunie
ziua copilului ziua copilului ziua copilului ziua copilului ziua copilului ziua copilului ziua copilului

Manifestările dedicate Zilelor Județului Dâmbovița continuă cu numeroase evenimente deosebit de interesante, precum: spectacolele de magie și iluzionism, turneul de baschet 3X3, piesele de teatru pentru copii, spectacolul de prezentare a modei - care se vor desfășura, pe 1 și 2 iunie, la Curtea Domnească din Târgoviște, sau parada medievală, retroparada și concursul de lupte pe plajă, ce vor avea loc pe 2 iunie.

De asemenea, sâmbătă, 1 iunie 2024, ora 17:00, la Casa Atelier Gravor „Gabriel Popescu” va avea loc vernisajul expoziției „Serviciul Sanitar” la Vulcana Pandele. Începuturi - eveniment care are ca scop celebrarea eroilor discreți, dar indispensabili, ai „Serviciului Sanitar”: medici, oficianți sanitari, moașe, dar și femeile pricepute ale satului deținătoare ale unor cunoștințe ce țin de medicina tradițională.

Ca și în anii precedenți, luni, 3 iunie, ora 17:00, la Cinematograful „Independența” din Târgoviște, va avea loc Gala de Excelență a Județului Dâmbovița, eveniment în cadrul căruia vor fi înmânate premii mai multor personalități care, de-a lungul timpului, au contribuit, prin efortul și rezultatele muncii lor, la dezvoltarea și promovarea comunității dâmbovițene.

© 2015 Primaria Targoviste - Toate drepturile rezervate